De Productenco. van Anpingschenghe Wiremesh, Ltd.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Anping Chenghe Wiremesh Products Co.,Ltd.

Ik ben online Chatten Nu
Integriteitsondernemingen, kwaliteitsborging, geschikte levering, prima naverkoop, zeer goede partners.

—— Alex

Uw grating is zeer duurzaam en de prijs is redelijk.

—— Joseph

De samenwerking vanaf 2010 aan nu, nooit lijkt kwaliteitsprobleem, geschikte levering, stelde zeer tevreden.

—— Rekening

Anping Chenghe Wiremesh Products Co.,Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8
Anping Chenghe Wiremesh Products Co.,Ltd. Anping Chenghe Wiremesh Products Co.,Ltd. Anping Chenghe Wiremesh Products Co.,Ltd. Anping Chenghe Wiremesh Products Co.,Ltd. Anping Chenghe Wiremesh Products Co.,Ltd. Anping Chenghe Wiremesh Products Co.,Ltd. Anping Chenghe Wiremesh Products Co.,Ltd. Anping Chenghe Wiremesh Products Co.,Ltd.
Materiële snijden Materiële snijden Lassen Afgewerkte producten laden poort werkplaats Modellen

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Chenghe
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 10000000-20000000
Opgericht Jaar : 2014
Export pct : 90% - 100%

De Productenco. van Anpingschenghe Wiremesh, Ltd werd opgericht in 2014, behandelend een gebied als 20 acres, met geregistreerd kapitaal van 1000000 RMB en meer dan 100 professionele en technische personeel en meer dan 10 hogere ingenieurs. Het bedrijf wordt gevestigd in de grootste de productiebasis van het draadnetwerk in Azië, de provincie van Hebei Anping, die „Geboortestad van Draadnetwerk in China“ wordt genoemd, dat in het zuidwesten van Tianjin-Haven van Bohai-Baai is, in het zuiden van Peking en Tianjin en dichtbijgelegen het Hebei-provinciekapitaal shijiazhuang. Het milieu is superieur en het vervoer is geschikt.

 

De Productenco. van Anpingschenghe Wiremesh, Ltd.is een inzameling van onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop voor de integratie van de professionele handelsmaatschappij van het draadnetwerk. Het de productiemateriaal van de bedrijf eigen vooruitgang en keurt de prima het smelten en het lassen technologie goed. Onze hoofdproducten zijn: HotDipped Gegalvaniseerde Staalgrating, Op zwaar werk berekende Staalgrating, Gegalvaniseerde Grating van de Staalgang, Getande Staalgrating, Grating van de Staalbar, de Loopvlakken van de Staaltrede, Grating van het Samenstellingsstaal, het Afvoerkanaaldekking van de Staalrooster, verborgen mangatdekking, de Omheining van het Draadnetwerk, Gelast Draadnetwerk, het Netwerk van de Roestvrij staaldraad, het Netwerk van de Roestvrij staaldraad, Uitgebreid Metaalnetwerk en het Netwerk enz. die van het Filterscherm raspen. Ons bedrijf kan allerlei materiaal, specificaties en speciale vereisten van staalgrating veroorzaken, dat allen overeenkomstig Chinese standaardyb/t4001.1-2007 en norm de van ANSI/NAAMM (MBG531-88) en andere verwante internationale norm aan opbrengst zijn. Onze producten worden wijd gebruikt voor workshoppassage, fabrieksgang en het platform van de staalstructuur in de industrieën als: stroom, chemisch product, aardolie, aardgas, behandeling van afvalwater, Automobiele vervaardiging en havenhaven. De laatste jaren hielden wij op het onderzoeken van en het ontwikkelen van nieuwe verschillende types van draadnetwerk en gratings, die wijd als vangrails in weg, spoorweg, luchthaven, gemeentelijke openbare faciliteiten, levende gemeenschap, stadion, kolenmijn, prairie, militair gebied en grens worden gebruikt.

 

Onze die producten naast producten verkochten aan China, ook naar Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Midden-Oosten, Europa, Azië en andere plaatsen, door de binnenlandse en buitenlandse klanten van al gunst wordt uitgevoerd. Wij heten in binnen- en buitenland warm vrienden van alle hoeken van de wereld welkom allebei om ons, met de belofte van belangrijke technologie, superieure kwaliteit, gunstige prijs, volledige verscheidenheden en de nadenkende dienst te frekwenteren. Wij wensen ons samenwerken met succes en samen creëren de briljante toekomst!

Contactgegevens
Anping Chenghe Wiremesh Products Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Sunny

Tel.: 86-13831832038

Fax: 86-318-7899618

Direct Stuur uw aanvraag naar ons